AANBOD

Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste programma's.

Hoe vind je broederschap?

Voluit - MANNENweekend

Hou jij je altijd maar in? Of voel je juist helemaal niks? Ben jij die man waar anderen tegenop kijken? Jij weet wel beter...Je hebt alles voor elkaar, maar is dit het nou? Je mist het diepe vertrouwen in jezelf. Je bent niet de enige. Net als veel andere mannen zit je elke dag in een spanning. Maar waar is de ingang? Een weekend broederschap.

Heroes Journey

HEROES JOURNEY

Ga mee op een 7-daagse retreat in de wildernis van Noorwegen. Alles op je eigen rug: tent, kookgerei, eten - en lopen maar. Ondertussen afdalen in de natuur: om je en in je. Een diepe, transformatieve reis; van jonge held naar volwassen man.

Mannenkracht Festival

MANNENKRACHT FESTIVAL

Dit is een festival en retraite in één. Onder mannen. We gaan met elkaar langs je shit en je glorie. Je wordt begeleid door onze vaste team van gidsen, in oude tradities en nieuwe kennis. Op zondag voel je je sterker dan je voor mogelijk hield. Meer man, meer verbinding, meer vertrouwen. Hou ons er maar aan. 

Mannencirkel

DE CIRKEL

Een jaar lang met een toegewijde groep mannen werken aan de doelen die je jezelf stelt. Accountability, broederschap, vechtsport training, ademwerk, deelrondes. Alles wat mannen gezond en sterk maakt, doen we een jaar lang in De Cirkel.

🔥 Ontsteek je vuur ❤️‍🔥

Elke week een inspirerende mail - Hoor als eerste over nieuwe programma's - Ontvang korting op tickets.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Winkelwagen
Scroll naar boven