De mannen

Mannenkracht is in 2016 opgericht door Rob van Drunen en Pieter Schop. Al snel nodigden zij Jeroen Biegstraaten aan boord, die vol overtuiging instapte. We werken samen met verschillende mannen, met ieder een eigen rugzak aan ervaring. Alleen ga je misschien dan wel het snelst, maar samen komen we het verst.

Pieter Schop

Pieter Schop

Initiatiefnemer, partner

Pieter is een meester in zijn met alles wat er is. De transparantie over zijn eigen proces en het vertrouwen dat hij hiermee creëert zijn buitengewoon zeldzaam, behulpzaam en verbindend. Als trainer stroomt hij moeiteloos in zijn daadkracht, duidelijkheid, scherpte en zelfspot. In een vorig leven was hij waarschijnlijk rapper, acteur of voetbaljournalist.

Rob-5

Rob van Drunen

Initiatiefnemer, partner

Rob komt meestal óf heel dichtbij óf is wat op de achtergrond. Hij is scherpzinnig en doorziet jou en het groepsproces snel. Met zijn oude wijsheid, no-nonsense mentaliteit en manifestatiekracht maakt hij dingen zichtbaar. Een beetje eigenaardig ook wel, want hij heeft een zwak voor (foute) dansfilms, gaat soms naar een schoonheidsspecialist en scheidt heel secuur zijn afval.

jeroen-biegstraaten

Jeroen Biegstraaten

Partner, trainer

Jeroen is zelfverklaard ex-alfaman en trainer in hart en nieren. Geeft net zo makkelijk voor 2000 man op Lowlands een taekwondoshow als voor 20 man een intieme workshop op het Happinez Festival. 1-op-1 begeleidt hij je uit alle hoeken van het universum. Alles om jou tot bloei te brengen. Houdt van pizza met tabasco, wil vaker naar zee en headbangt iedere zaterdag met z’n gezin op Nightwish.

Mannenkracht

Koen Binkgreve

Trainer

Koen ging naar aanleiding van de serie band of brothers het leger in. Werd uitgezonden naar Afghanistan en kreeg daar door zijn backpack avonturen de bijnaam ‘Chris Zegers’. Toen hij naar eigen zeggen ‘een beetje gekreukeld’ van zijn tweede uitzending was teruggekomen begon hij met meditatie en yoga, wat zijn leven veranderde. Als trainer wordt hij beschreven als enerzijds rustig en gegrond, en energiek en betrokken anderzijds, met name als een groep of individu de waarheid uit de weg gaat.

Wil je weten wanneer het volgende avontuur gepland staat?

Man, we kijken ernaar uit je te ontmoeten. Met alles wat je meebrengt. In je kracht en je kwetsbaarheid. Met gebogen of rechte rug. Met of zonder kleerscheuren. Precies zoals je bent. Tot dan!

Scroll naar top