Mannen die vanuit hun kracht (willen) leven
WaterenVuurPublicatie1-29.JPG

Water & Vuur 2019 is een uniek transformatieweekend waarbij 25 mannen samenkomen van donderdagavond 29 augustus t/m zondagmiddag 1 september. Tijdens deze 3 dagen ontdek je opnieuw waar man-zijn voor jou in essentie over gaat. Jouw ontdekkingen zet je vervolgens om in concreet gedrag, geleefd vanuit de man die jij werkelijk wilt zijn.

Waarom dit weekend?

De tijden zijn veranderd. Sinds de industriële revolutie zijn jongens grotendeels opgevoed door vrouwen. We zijn krachtige rituelen kwijtgeraakt waarin jongens door mannen worden begeleid in het ‘man-worden’. Daarnaast is de rol van de man in de maatschappij de afgelopen decennia flink veranderd. En niet op de laatste plaats geeft de samenleving al generaties lang de Man Code door: de ongeschreven regels en verwachtingen over hoe je als echte man zou moeten zijn. Uitdagingen die vragen om in verbinding te blijven met onze mannelijke kern. 

Tijd doorbrengen met enkel mannen. Wij geloven dat dit voor elke man essentieel is om een gezonde, volwassen mannelijke kern te ontwikkelen. Een kern die gaat over verantwoordelijkheid nemen, broederschap, integriteit en authenticiteit. 

Juist het in contact zijn met deze kern zorgt ervoor dat we een betekenisvol leven kunnen leiden, voor onszelf, onze relatie(s) en de wereld om ons heen. Om als mannen onze verantwoordelijkheid te nemen voor ons eigen leven, de gemeenschappen waarin we actief zijn en de maatschappij waarin we leven. Vreedzaam, compassievol, (doel)gericht en in verbinding met zowel ons hoofd als ons hart.

Het is hoog tijd om onszelf weer te verbinden met onze Mannenkracht. Om onze innerlijke rust te (her)vinden en in elke cel van ons lichaam te ervaren wat man-zijn voor ons betekent.

 

Hoe ziet het weekend eruit?

Tijdens dit weekend zullen we je vragen om jezelf uit te dagen. Enerzijds door dagelijkse gewoontegedrag als comfort, beeldschermen, social media, alcohol, roken en drugs los te laten. Anderzijds door nieuwe avonturen en uitdagingen aan te gaan. Daarnaast zal er voldoende ruimte zijn voor plezier en ontspanning. Dit alles binnen heldere en veilige kaders en vanuit kundige, professionele begeleiding.   

 

Terugblik 2018: aftermovie

 

Het programma

 

Onder begeleiding van Jeroen Biegstraaten en Rob van Drunen trekken we ons een lang weekend terug in de natuur. Er zal een zorgvuldig geselecteerd programma aangeboden worden met een juiste balans tussen activiteiten en ontspanningsmomenten. Om jezelf op te laden en richting te bepalen in jouw leven en jouw eigen unieke mannenkracht te ervaren. Anders dan de 2018 editie zullen er maximaal 25 plekken zijn, zodat we nog meer de diepte in kunnen.

Wat kan het je opleveren

☆ In verbinding komen met je emoties en deze kunnen uiten; fysiek en verbaal.
☆ In contact met je intuïtie. Minder hoofd, meer hart.
☆ Het ontdekken van je eigen kracht en weerbaarheid; fysiek en mentaal.
☆ Bewuster van je rol als vader, partner, professional en vriend.
☆ Helderheid in je behoeftes en grenzen. Deze in contact brengen.
☆ Groei! Uit je comfort zone te stappen, jezelf te laten zien en uit te spreken.
☆ In contact met je innerlijke leider.
☆ Meer innerlijke rust en meer richting in je leven. 


Over Jeroen Biegstraaten & Rob van Drunen - workshopgevers

Jeroen Biegstraaten is Taekwondo leraar, hoofddocent bij het Centrum voor Tantra en is dol op Heavy Metal. Deze uitzonderlijke combinatie van fysieke kracht en fijngevoeligheid zegt meteen veel over de veelzijdigheid van Jeroen. Rob van Drunen is mede-oprichter van Mannenkracht, spreekt en schrijft over De Man Code, coacht veel mannen en moet niks hebben van Heavy Metal. Samen geven zij ook regelmatig de workshop ‘Doorbreek de Man Code’ en stonden zij als partners in passion drie dagen lang op het Happinez Festival waar zij het MenOnly programma verzorgden. Bekijk hieronder de aftermovie en lees hier ook het interview met Rob in de Happinez.

Praktische info

☆ Wanneer: donderdag 29 augustus 18:00 - zondag 1 september 15:00
☆ Locatie: Hof van Axen, Bosweg 4, Witteveen (Midden-Drenthe)
☆ Kosten: Early Bird € 845
☆ Alles inclusief: overnachting, eten & drinken en programma

 
 

Ervaar Water & Vuur 2019! 29 aug - 1 sept

We hebben plek voor maximaal 25 mannen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan hier je e-mailadres achter.

 
 
WaterenVuurPublicatie1-61.JPG