OPERATIE TEAMKRACHT

Helderheid, kracht en koers in jouw bedrijf

VOOR EIGENZINNIGE ORGANISATIES

Wij zijn er voor eigenzinnige organisaties die hun talentvolle teamleden (m/v/h) willen binden in de huidige overspannen arbeidsmarkt.

Zodat ze bij jouw bedrijf niet langer naar hun werk gaan, maar naar hun missie.

  • Helderheid, kracht en koers zijn nodig voor elke organisatie. Ze zorgen voor de balans met de waardevolle zachte kanten."

BALANS IS HET TOVERWOORD

Iedereen heeft de mogelijkheid om koers te bepalen. Om helder te zijn. Om grenzen aan te geven. Om te focussen. Hierdoor krijgt een bedrijf een missie én een koers ernaartoe. Dit valt allemaal onder 'gezonde masculiene kwaliteiten' - en wij zijn daar expert in.

In deze veranderende tijden (AI, pandemieën, klimaatstress) heeft een bedrijf een sterke missie nodig om twee redenen: om te blijven bestaan én om mensen te binden. Die twee gaan hand-in-hand. Want alleen met de juiste mensen kun jij je missie waarmaken.

Maar dan ben je er nog niet: sterke mensen moeten deze missie dragen, bewaken en beschermen. Dat klinkt mooi, maar in veel bedrijven doet niemand dat - en pikt niemand het als je het voor de missie opneemt. Iedereen is te veel met zichzelf bezig. Dat lijkt op vrijheid, maar het is eigenlijk gebaseerd op angst. Het betekent -vaak onbewust- chaos, manipulatie, eigenbelang, lagere winst en hoger ziekteverzuim.

Mensen met gezonde masculiene kwaliteiten trekken dat vacuüm open. Die grijpen in bij scheve verhoudingen, verhelderen wat vaag blijft, maken concreet wat anders wegglipt. De meeste mensen willen dit heel graag, maar hebben een zetje nodig om in beweging te komen. Vaak gaat het om toestemming, veiligheid en bescherming.

Zo komt er ruimte om te onderzoeken wat er nodig is. Dan komt de kracht om fikse stappen te zetten. Niet langer wijk je voor -onbewuste- angst, politieke spelletjes of grensoverschrijdend gedrag. Je weet waar je heen wilt, hoe je er wilt komen - en je mensen ervaren het ook.

Hoe je bedrijf er ook uitziet, iedereen heeft deze gezonde masculiene energie nodig voor het succes van morgen. Bij ons ben je aan het juiste adres om dit in je bedrijf te versterken.

Zo komt je bedrijf weer in balans.

  • Iedereen kan zorgen voor balans in je organisatie. Kan je daar ruimte voor creëren?"

OPERATIE TEAMKRACHT

STERKE MISSIE – ipv toevallige succesjes

Jouw organisatie gericht op 1 helder doel

Niets en niemand gaat meer verloren

GEZONDE ORDENING – ipv machtsbeluste hiërarchie

Iedereen volwaardig eigenaar van zijn of haar plek

Alle verhoudingen gebaseerd op taken en verantwoordelijkheden

VRUCHTBARE DISCIPLINE – ipv rommelige zaakjes

Sterke teamleden bereid tot die stap extra

Iedereen neemt verantwoordelijkheid voor zijn of haar taken en beschermt ze

EFFECTIEVE COMMUNICATIE – ipv strategische onderonsjes

Iedereen spreekt open, helder en doelgericht

Geen raadsels of passieve agressie, maar zo nodig strijden met open vizier

Wat anderen zeggen

prorail
Rachelle van Daalen
Programmamanager Diversiteit & Inclusiviteit

"Op Internationale Mannendag hebben Rob en Jeroen het inspirerende webinar 'De Echte Man' gegeven. Het was een interactieve en vooral ook energieke sessie die naar meer smaakt. Je krijgt nieuwe inzichten waardoor je op een andere manier naar jezelf en de ander gaat kijken.
Een verruiming van de geest!"

digital shapers
Marelle van Beerschoten
Founder & Director Digital Shapers

Rob begeleidde ons team in een online inspiratiesessie met als thema: een vernieuwend perspectief over man-zijn. Het was laagdrempelig, persoonlijk en met voldoende ruimte om open te spreken over ieders drijfveren en opvattingen. Je kijkt op een manier naar je collega’s zoals je dat niet snel zou doen. Heel bijzonder om vanachter een scherm toch echte verbinding te ervaren.

  • Ieder team kan krachtiger."

Veelgestelde vragen

Masculiene energie heeft iedereen. Een gezonde organisatie heeft gezonde masculiene energie nodig. Voor de mannen in je team betekent dit vaak uit doorgeslagen varianten komen, zoals de Lonesome Cowboy en de Pleaser. Voor vrouwen betekent het vaak iets nieuws ontwikkelen. Wij vergroten de gezonde masculiene energie in iedereen van jouw bedrijf: van manager tot magazijnmedewerker, van directie tot deskmedewerkers, van sales tot chauffeurs.

We geven al jaren gemengde groepen in de trainingen die we naast Mannenkracht verzorgen. Gezonde masculiene energie is iets wat voor iedereen belangrijk is om te ontwikkelen. Jeroen verzorgt oa. speciale Martial Arts trainingen voor gemengde groepen, juist om (innerlijke) misverstanden over kracht te ontkrachten. Ook vrouwen zijn bij ons in goede handen.

We bieden allerlei persoonlijke trajecten aan: een makkelijke checklist om te kijken hoe het met je mannenkracht staat, een compact online programma, een jaarlijks festival - en de kern van ons programma: VOLUIT, een intensief mannenweekend. Kijk hier voor ons hele aanbod.

Zeker als je het gevoel hebt dat je masculiene energie een rol speelt in de kwaliteit van je functioneren ben je bij ons aan het goeie adres. Het beste werkt het als je ons een bericht stuurt, dan nemen we contact met je op om je vraag door te nemen.

🔥 Ontsteek je vuur ❤️‍🔥

Elke week een inspirerende mail - Hoor als eerste over nieuwe programma's - Ontvang korting op tickets.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Winkelwagen
Scroll naar boven