HELDERHEID | KRACHT | KOERS

MANNENTRAINING IN DE BUURT VAN ALMERE

WELKOM BIJ MANNENKRACHT

Je woont in (de buurt van) Almere en je wilt meer helderheid, kracht en koers in je leven.

Maar dat wil je niet in je eentje.

Je hebt behoeft aan stevige steun, gezonde competitie en krachtige correctie.

Je wil meer mannen om je heen, die ook hun missie willen leven.

Zo word jij de man die jij wilt zijn.

Welkom bij MANNENKRACHT.

Rob, een van onze drijvende krachten, woont met zijn gezin in Eemgoed, in Oosterwold.

Wij geven onze mannenweekenden op Welkom in het Verre Oosten, in Olst-Wijhe, op een uur van Almere.

Dat is effe rijden, maar helpt ook om je dagelijkse leventje voor even achter je te laten.

Tijd voor jezelf heb je als man ook nodig. 

Lees hieronder wat we doen.

Jeroen & Rob

Mannenkracht

VOLUIT - intensief mannenweekend

Wie is de Koning in jouw leven? Waar woont jouw Wildeman?
Een weekend vol gezonde competitie, stevige uitdagingen en broederschap.

Ervaringen

Mannen maken wat mee.

vimeo-video-thumbnail

- GOOGLE SAYS -

Contact Moestuinman
Contact Moestuinman
2022-12-21
Wow, wat moet ik hier zeggen... Een aanbeveling zou geen recht doen aan het werk van Rob, Jeroen en Koen. Deze mannen komen met daadkracht & liefde tot de kern en bieden een zeer veilige plek om jezelf te leren kennen, te verbinden met andere mannen en zelfs (voor het eerst?) echt leren voelen. Dit gun ik iedere man! Eeuwig dankbaar dat ze op mijn pad kwamen en dat ik de weerstand/irritatie onderzocht en toch met ze in contact trad na een grote aarzeling mijnerzijds (mannen-clubs; das niks voor mij...). Mannenkracht veranderde mijn leven en is één van die pareltjes die ik iedereen aanraad (vrouwen: lees hun boek!)!!!
Steven Thans
Steven Thans
2022-12-12
Er is geen waardevoller werk, dan dit werk.
Arjan Schipperus
Arjan Schipperus
2022-10-10
Het mannenweekend Voluit! daagt je uit om je Voluit in het leven te stappen en jezelf te leren kennen. Jeroen en Rob zijn inspirerend en weten feilloos naar boven te halen wat onder de oppervlakte leeft. Een absolute aanrader voor iedereen die verder wil.
Lars Veenstra
Lars Veenstra
2022-07-31
Ik heb eerst een Het is Tijd Man-dag gevolgd en daarna meegedaan aan Expeditie Mannenkracht, en wauw wat een krachtige ervaring was dit! Jeroen, Rob en Koen vullen elkaar erg goed aan en wisten mij keer op keer weer te verrassen, dieper te raken en uit te dagen. De expeditie heeft me in het fysieke, mentale en spirituele laten groeien en ik heb mooie momenten met de andere deelnemers gedeeld, met voldoende rust en tijd voor mezelf tussendoor. Het was de investering meer dan waard. Dank mannen!
Michel Erades
Michel Erades
2022-06-06
Het mannenweekend Voluit! afgelopen Mei vond ik weer magisch! Mooi om met een groep mannen in broederschap te delen en er achter te komen wat je echt bezig houdt and dwars zit. Serieus werk maar met een hoop plezier en in een veilige setting. Twijfel je? Je voelt de aantrekking van het programma zonder te weten wat je eigenlijk gaat/komt doen? Volg je gevoel en zeg voluit Ja! De dagen zullen je positief verrassen en een blijvende impact maken. Jeroen, Koen, nogmaals dank en waardering voor jullie professionaliteit in en met dit mannenwerk, maar vooral ook voor jullie als persoon en het opereren vanuit jullie unieke en liefdevolle zijn. Jullie zijn toppers! Big hug! Michel
Joost Flipse
Joost Flipse
2022-05-23
Wat een gaaf en intens weekend! Helemaal voluit! Een kracht in mezelf ontdekt die ik nog niet kende 🙏
Mike Huizinga
Mike Huizinga
2021-11-01
Wat een fantastische dag heb ik gehad bij deze top gasten. Nemen je mee op expeditie naar een geweldige reis naar je binnenste. Iets dat elke man zichzelf op z'n minst 1x in z'n leven cadeau moet doen :-)
Aram van Jaarsveld
Aram van Jaarsveld
2021-11-01
Een mooie dag genoten met de mannen van Mannenkracht. Geeft een duidelijke beweging en nieuwe inzichten gekregen. Dit ondanks alle trainingen en inspiratiedagen die ik al eens heb mogen beleven, deze mannen komen echt bij je binnen.
Gideon Borman
Gideon Borman
2021-10-31
Ik ben geraakt door de dag. Mooi om te delen met mannen. En ik ging met een goed gevoel en waardevolle (zelf)inzichten huiswaarts.
Godert Walter
Godert Walter
2021-10-01
Wat een goede en fijne mannen, terug naar wie je daadwerkelijk bent en dat is helemaal ok. Bedankt dat jullie er zijn!

Inspiratie

Lees onze meest gelezen artikelen en bekijk onze beste video’s.

VOOR ELKE HARDE WERKER

VOOR ELKE HARDE WERKER. Gideon was vrijwilliger tijdens het Mannenkracht Festival 2023 en schreef een eerbetoon aan alle Crew-leden. Of eigenlijk, aan elke 'hard werkende man'. Hij droeg het voor op het podium, ten overstaan van 145 mannen en werd met warm en luid applaus beantwoord.
Lees verder
Mannencirkel

HOE BLIJF JE WILD?

HOE BLIJF JE WILD? Veel mannen leren de weg naar hun wilde energie niet kennen. En dan worden ze bang. Zeker als hun moeder te veel invloed op ze had. En hun vader overduidelijk te weinig. Dus leven veel mannen gecastreerd, zonder dat ze het door hebben. Ze kennen de volle kracht van hun innerlijke Wildeman niet. Hoe dan wel? Luister naar de nieuwste aflevering van onze podcast.
Lees verder
Mannencirkel

HOE GEEF JE JE LEVEN KOERS?

HOE GEEF JE JE LEVEN KOERS? Hoe ga je van mislukking naar het vinden van je missie? Daar heb je krachtige energie voor nodig: je innerlijke Koning. Jeroen neemt je mee in de allereerste aflevering van de gloednieuwe Mannenkracht Podcast door je binnen- en de buitenwereld. Want deze podcast nam hij op terwijl hij door het magische land van Merlijn en Koning Arthur reisde. Laat je inspireren en reis mee.
Lees verder

DE MANNENKRACHT PODCAST

CONNECT & STAY TUNED

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en hoor als eerste over onze komende events.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg ons hier voor je dagelijkse inspiratie.

Winkelwagen
Scroll naar boven