Wij zijn jarig! En trakteren…

Yes, we bestaan vandaag welgeteld 4 jaar. Wie had dat destijds mogen verwachten?

Want het begon allemaal op een warme lentemiddag in het Vondelpark, waar Rob en Pieter naar elkaar uitspraken dat ze vaker ‘het leven wilden delen’ met een groep mannen. Wat minder bier en tieten. Wat meer diepgang. Zeg maar.

Maar woorden zijn nog geen daden. Door onze schouders er 100% onder te zetten is het gelukt. Meer dan gelukt.

Vier jaar later ziet de Mannenkracht horizon er compleet anders uit. Hij schijnt als een baken voor mannen die betekenis zoeken. Want naast een dijk van een programma-aanbod en een knaller van een boek is dit het belangrijkst; een grote schare mannen voor wie we van betekenis kunnen zijn door middel van ons werk.

Onderstaande video stamt uit onze begintijd. Voorafgaand aan één van de mannencirkels in de Amsterdamse yurt bij Mahara. Betekenisvolle, kwetsbare en inspirerende gesprekken met mannen onder elkaar.

Achteraf genieten we voor een tientje van een heerlijke vega hap. Lekker muziekje eronder… Wat wil je nog meer?

Nou, wie jarig is trakteert. En daarom verloten we dit weekend 3 gratis plekken voor onze Mannenpraat Special: Je Moeder van aanstaande maandagavond. Wil je een plekje, stuur ons dan een berichtje via mail@mannenkracht.nl met in de titel: Je Moeder -:)

Natuurlijk is er door de jaren heen veel meer gebeurd. Geïnteresseerd?

Lees dan hier ons volledige verhaal >>>

MANNENKRACHT

De plek om te ontdekken wat voor man jij wilt zijn. Vrij van de verwachtingen en ideeën over hoe je als man zou moeten zijn. Om de man te worden die je wilt zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mannenpraat nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, laat je inspireren door ons onderzoek naar man-zijn en stay tuned over onze komende events.

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Volg ons voor dagelijkse inspiratie.

Scroll naar top
6 Shares
Share6
Share
Tweet