HOE METAL JE IN BALANS BRENGT

HOE METAL JE IN BALANS BRENGT – EN JE HUWELIJK REDT.
door Jeroen

Dit weekend was ik naar een concert – en wie me een beetje kent weet dat ik van metal hou.
Vroeger rockte ik op de ruigste gasten (Kreator, Slayer, vroege Metallica – voor wie het wat zegt).

Tegenwoordig is er een genre bijgekomen: bands die ook ruig zijn (ok, wel een tikkie minder dan de podiumdemonen van hierboven) en die een klassiek geschoolde operazangeres up front hebben.

Machtig mooi – die diepe ronkende bas en die sierlijke, hoge stem.

Ontroerend ook.

Dus nu staat er al een tijdje Nightwish, Epica en zondagavond dus Visions of Atlantis op het menu.

Voor mij zijn die bands een hele heldere belichaming van het feminiene en het masculiene.

Daar kun je maar mooi mee worstelen. Dat je geen contact hebt met je gevoel. Of dat je steeds je kracht inlevert als het lastig wordt.

En alsof je nog niet streng genoeg voor jezelf bent, zijn er vaak wel anderen die je erop wijzen. Dat je eens wat ‘mannelijker’ moet zijn – of juist wat ‘vrouwelijker’. Ik krijg veel mannen voor mijn neus die van hun partner beide tips krijgen. Succes ermee.

Maar er is ook iets van waar: hier is veel te leren. Je wilt zowel je kracht (masculiene kwaliteit) als je gevoelige kant (feminiene kwaliteit). Of, zoals wij het zeggen: je wilt stevig én liefdevol zijn. (Dat is wat je vrouw bedoelt…)

Daarom goten we eeuwenoude kennis hierover in een serie korte, krachtige video’s. Geen lange speeches en moeilijke oefeningen. Geen gepor in je psyche, je jeugd of je aura – gewoon 8 korte afleveringen met concrete handvatten hoe je aan deze worsteling een einde kunt maken. Yin-Yang and all that, maar dan hands on.

We reiken je een eenvoudige stap aan die je voortaan kunt zetten als je uit balans bent: de Helende Beweging. Kom je nooit meer vast te zitten in de Lonesome Cowboy of Pleaser (die we allemaal in huis hebben, ja jij ook).

We doen een aantal eenvoudige oefeningen met je. Die duren maar een paar minuten, maar hebben de rest van je leven impact. Hoe je die impact kunt verzilveren, reiken we je ook aan. Daar begint de avontuurlijke klus van de kennis uit de video’s in de praktijk brengen. Zo leer je het snelst en het meest.

Bouw aan de Krachtman in je.

Gaat je vrouw fantastisch vinden, maar je hebt er zelf nog het meest aan.

Hug,
Jeroen

VOLUIT - MANNENWEEKEND

Dring diep door tot je mannelijke kern.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
0 Shares
Share
Share
Tweet