HET IS TIJD MAN - DE DAG

Hey man, wil jij ook meer vanuit je kracht leven?
Ervaar in één dag de kracht van het man zijn.
Eerstvolgende: Zondag 18 december
 2022

HEy Man,

Het is tijd om het niet langer alleen te doen. Om jezelf niet langer boven of onder andere mannen te plaatsen, maar om andere mannen eerlijk en open te ontmoeten. Het oude gezegde ‘laat je niet kennen’ achter je te laten en jezelf juist wel te laten kennen. Op een plek waar je respectvol wordt ontvangen. Waar je waarde als man wordt gezien en gevierd.

Te veel mannen hebben alleen maar oppervlakkige vriendschappen. Hun partner is de enige persoon op aarde die hen wat beter kent. En als die het even niet in huis heeft, is zo’n man diep van binnen eenzaam en alleen. En ook dat deelt hij met niemand.

Wij mannen mogen onszelf helpen herinneren dat er heel veel te halen valt bij andere mannen. Nu vullen we dat in met platte praatjes en flauwe grappen – maar worden we niet echt ontmoet. Of rennen we juist ver weg van dat haantjesgedrag – maar zijn we ook weer alleen.

Waar zijn de broeders? De mannen die net als jij hun kracht willen voelen, zonder dat ze daar hun kwetsbare delen voor moeten wegstoppen?

Waar zijn de mannen die bereid zijn open en eerlijk met je te zijn? En ook als het dan spannend wordt meer geïnteresseerd zijn in samen de waarheid vinden, dan hun eigen ideeën over je uit te storten?

Waar zijn de mannen die jou durven zeggen wat ze zien, zonder dat je je daardoor klein en afgeserveerd voelt, maar juist bekrachtigd?

Natuurlijk, je kunt goed voor jezelf zorgen, je dopt je eigen boontjes wel, maar je voelt ook ergens een gemis. Je vader was er ook al niet echt voor je, en op de een of andere manier ben je het normaal gaan vinden dat mannen niet zoveel te bieden hebben.

Hiermee gaat er veel verloren.

 • JIJ HEBT EEN UNIEKE BESTEMMING. HOE ZOU HET ZIJN OM DIE TE ONTDEKKEN, SAMEN MET EEN GROEP INSPIRERENDE BROEDERS?

Een nieuwe bestemming

Het is wat ons betreft tijd voor een nieuwe bestemming voor mannen. Een met meer kleur, vrijheid en liefde. Veel mannen lopen rond met een verborgen verlanglijst, maar wij zien dat het helpt om die boven tafel te krijgen. Het is echt oké om meer te willen voelen, meer avontuur te willen, meer te willen snappen van man-zijn. Wat houdt dat in? Zeker in deze tijd?

Wij geloven in wat de Hopi zeggen: 'De tijd van de eenzame wolf is voorbij - roep de stam bij elkaar." Dat is wat we doen op deze dag. Want mannen hebben mannen nodig. Op wie je kunt bouwen. Met wie je je verbonden kunt voelen, van man tot man, in broederschap. Die mannen zijn soms moeilijk te vinden - maar je vindt ze op deze dag.

DEZE DAG IS IETS VOOR JOU, ALS JE:

 • voelt dat er iets te halen valt onder mannen, ook al weet je nog niet helemaal wat

 • een plek zoekt waar je je niet in hoeft te houden, maar juist wordt uitgenodigd om vol te komen met je kracht, je kwetsbaarheid en je waarheid

 • wilt ervaren dat mannen er echt voor elkaar kunnen zijn, zonder flauwe grappen, haantjesgedrag en competitie

 • meer balans wilt krijgen tussen je binnenwereld en de buitenwereld

 • merkt dat het tijd is om de man in je wakker te schudden

 • Ben je er klaar mee om het alleen te doen? Op de 'Het Is Tijd Man Dag' begint jouw nieuwe avontuur.

WAT GAAN WE DOEN?

Op de 'Het Is Tijd Man Dag' werken we met krachtige oefeningen, waardoor je:

 • Je steviger voelt - in je hoofd én je hart.

 • Inzicht krijgt over wat jou als man op een diepere laag bezighoudt, en hoe je dat een grotere rol kunt laten spelen in je leven.

 • Je mannenkracht zult voelen – en dat die juist gezond en creatief is, en veel dichterbij dan je vaak ervaart.

 • Gave reisgenoten ontmoet: mannen die net jij als geïnteresseerd zijn in groei.

 • En niet te vergeten: geniet van je man-zijn!

Je ontmoet je gezonde mannelijke kracht. Je ontmoet gave mannen met wie je contact kunt houden. En je ontmoet de belangrijkste man in je leven: jijzelf. Op nieuwe manieren. Want wat is er veel te beleven.

vimeo-video-thumbnail

JE GIDSen TIJDENS DEZE REIS

Wat is een man?

JEROEN BIEGSTRAATEN

20 jaar persoonlijkheidsontwikkeling, mannenwerk, vechtsport en tantra

"Hey man, denk niet dat dit het is. Er is zoveel te ontdekken als man. Opgegroeid met een afwezige vader, en tussen feministische vrouwen, onderzoek ik al een tijd wat het inhoudt om een man te zijn. Oude boodschappen die ik oppikte over de man als agressor, of juist afwezige, heb ik leren ombuigen naar het zijn en zien van de man als een krachtig, gevoelig wezen, wat veel kan leren in het werkelijk losschudden van zijn manen (lees: belemmerende manbeelden). 

Ik neem je mee op een reis naar allerlei elementen van het man-zijn. Van de kracht van vechtsport naar het vermogen je te laten raken door het leven en alles en iedereen daarin, wat ik leerde via tantra. 

Ik begeleid je graag. Niet omdat ik alles al gezien heb, welnee, mijn reis is ook in volle gang - maar wel omdat ik je veilig mee kan nemen naar bestemmingen waar volgens mij een hoop te ontdekken en ontwikkelen is als man."

Mijn achtergrond: Drs Nederlands, acteur, businessconsultant, oprichter en hoofdtrainer Black Bear Taekwondo, voorheen student-assistent-leraar-directeur aan het Centrum voor Tantra Amsterdam, nu tantraleraar en relatiecoach bij Avond vol Aandacht - en natuurlijk auteur en trainer bij Mannenkracht."

Andere mannen over Jeroen:

“Ik vond je begeleiding echt fantastisch: zonder oordeel, gelijkwaardig en menselijk. Met ruimte voor alles wat je als man kunt tegenkomen in je leven. Dank je wel.” Koen Poels

"Ik heb Jeroen ervaren als een oprechte, gedreven en sensitieve coach. Hij voelde de onbewuste drijfveren goed aan en wist deze met de juiste vragen bloot te leggen. Echt heel fijn; ik kan hem echt aanraden." Gert Jan Hellemons

Rob-5

ROB VAN DRUNEN

10 jaar bewustzijnsontwikkeling, zelfoptimalisatie, coaching en mannenwerk

Er is zoveel te ontdekken als man. Zelf leerde ik de man kennen in verschillende gedaantes. De klusjesman die alles kan. De altijd aanwezige maar ook afwezige vader. De meedogenloos succesvolle ondernemer. En de gluiperd die vrouwenlevens kapot maakt. Niets waarin ik mezelf herkende.

Later in mijn leven keek ik naar mannen en dacht vaak: Zij hebben iets wat ik niet heb. Een dikke auto. Vlotte babbel. Gespierd lijf. Succesvol bedrijf. Herken je dat? Dat zorgde soms voor onzekerheid, twijfel etc. Ik ben vast de enige die...

Door de 200+ mannen die ik in onze programma's heb ontmoet heb ik idee losgelaten. Want je bent NOOIT de enige! En ik kan je vertellen, dat heeft mijn leven zóveel lichter en leuker gemaakt. Er viel een last van mijn schouders en kon mezelf de vraag gaan stellen: wat voor man WIL ik zijn?

Dat gevoel gun ik iedere man. En daar is deze dag voor. Ik beloof je dat wij er alles aan doen. Als jij dat ook doet, weet ik zeker dat het betekenisvol voor je zal worden.

Mijn achtergrond: MSc in Bedrijfskunde, in een vorig (pre burn-out) leven verandermanager & consultant, volgde diverse meerjarige opleidingen in energie & bewustzijn, coach voor Frisse Blikken, oprichter van i45: Micro Habit expert voor Young Professionals, vader van Lux (4) en Rae Lou (0).

Andere mannen over Rob:

"Zijn scherpzinnigheid is af en toe wel lastig want je kunt je niet helemaal verbergen. Hij doorziet je. Maar dat is ook heel prettig want hij komt heel snel tot de kern bij je." Boudewijn, 36, business developer

 • WIL JE MEER van JE MANNENLEVEN genieten? GA HET AVONTUUR AAN OP DE 'HET IS TIJD MAN' DAG.

Ervaringen

Hugo
Hugo

"Ik wil je nog even persoonlijk bedanken voor de enerverende dag. Grote klasse. Echte veiligheid met grote mannen is tamelijk bijzonder. Kom wellicht nog een x en zal jullie prijzen en verkopen. Ik ken nog wel een kandidaat. Klasse."

Tom
Tom

"Laat dit even binnenkomen. Jullie veranderen levens. Jullie inbreng is waanzinnig. Dat mag gezegd worden. Zo bedankt voor de pijn in mijn hart. Dat ik het heb mogen zien en voelen. Ik ga jullie wijsheid zeker nog benutten. Dank jullie wel.”

Koen
Koen

"Het feit dat je als man zijnde niet alleen bent op een pad vol twijfel, onzekerheden en verwarring is een ervaring die ik iedereen gun. Al je emoties worden geaccepteerd, je mag er zijn zoals je bent!"

KOM NAAR DE HET IS TIJD MAN DAG

Ontmoet jezelf en andere mannen op een eerlijke, avontuurlijke, krachtige en raakbare dag.

Datum: Zondag 18 december 2022, 10:00u - 17:00u

Locatie: Krelis Louwenstraat 1, c01, Amsterdam

Zelf meenemen: Lunch (koffie & thee is aanwezig)

Bijdrage: € 117,- pp (incl BTW)

Het programma begint over:

Veelgestelde vragen

Er zijn zoveel mannen zoals jij, die op de Het Is Tijd Man Dag hun eerste stap zetten op hun mannenavontuur. Van harte welkom.

Mooi moment om eens te kijken hoe het er voor staat met je lijf. Don't worry, jij doet wat jij wilt en kunt, in jouw tempo, met jouw lijf.

Check altijd even hoe hij er in staat. Hij is van harte welkom. 

Hartstikke mooi. We helpen jou graag met een goed verhaal, dat helpt ons ook weer in onze missie om mannen liefdevol en stevig wakker te maken. We verschenen o.a. al in Happinez, Playboy, Radar Magazine en bij 3FM. Stuur Rob een mail met je vraag en hij neemt contact met je op.

Scroll naar top