EXPEDITIE MANNENKRACHT

De eerste mannenreis is reeds begonnen!

Wil je weten of zo'n avontuur ook iets voor jou is, scroll dan verder.

HEY AVONTURIER,

Alles in je roept al een tijd om een sprong. Je wilt je intuïtie volgen, maar je wacht op een teken. Een ochtend waarop je wakker wordt, en het ineens zeker weet. Maar die ochtend komt maar niet. Het gevoel in je knaagt alsmaar harder.

Je vrouw zegt al een tijd dat ze je niet kan voelen. Alsof je er niet helemaal bij bent. Je manager zeurt al een tijd dat je niet voldoende levert. Eigenlijk maakt hij zich zorgen of je nog wel op je plek zit. En ondertussen ben je niet de vader die je voor je kinderen zou willen zijn. Je bent afwezig, niet zozeer fysiek, wel met je aandacht.

Als het licht ’s avonds uit - en iedereen naar bed, heb je pas het gevoel aan jezelf toe te komen. Dan komt de eenzaamheid, de leegte. Dan speel je de film van de dag terug en ben je overal tekortgeschoten. Dan voelt je leven oppervlakkig of zelfs betekenisloos. Terwijl je zo ontzettend je best doet.

Je vraagt je steeds vaker in stilte af: "Is dit het nou?"

Is dit nou het leven wat ik wil leven?

 • Je bent er klaar mee om het allemaal alleen te doen. Om steeds zelf alle antwoorden te vinden.

 • Je hebt de energie niet om jezelf uit de modder te tillen - maar je wil wel!

 • Je laat je tegenhouden door allerlei ideeën en beperkingen - maar je gevoel zegt al een tijd dat het vanaf vandaag anders moet.

 • Je mist de speelsheid en onbevangenheid van toen je een jochie was.

 • Je verdooft jezelf met tv, chips of overmatig sporten - maar van binnen weet je beter

Je besluit je er niet bij neer te leggen. Niet nog een keer. No way! Vanaf nu is het tijd voor verandering. Voor een andere koers. Met een ander resultaat.

Alleen heb je geen helder idee waar je het moet zoeken. Of waar je moet beginnen. Je hebt geen zin in zweverig gedoe, maar ook niet in rouwdouwen en stoerigheid. Die tijd heb je wel gehad.

Maar wat denk je van een groep stevige mannen die je steunen en willen snappen. Mannen die zich herkennen in jouw verhaal. Die je op sleeptouw nemen. En jij hen. Om samen avonturen te beleven. Het avontuur van je leven!

 • Een man heeft zijn eigen avontuur nodig voor een betekenisvol leven.

ALLE HENS AAN DEK

Je voelt dat er blijvend wat mag veranderen in je leven. Dat het gedaan is met de verdovingen en quick fixes. Het is tijd voor uitdaging. Tijd om je innerlijke vuur volledig tot leven te laten komen. Maar ook je balans te herstellen, met voldoende rust, routine en ontspanning. Om van daaruit je volledige potentie te gaan leven. Liefdevol gesteund en begeleid door een groep oprechte mannen. Voel je het verlangen? Dan is Expeditie Mannenkracht echt iets voor jou.

Wat is Expeditie Mannenkracht?

EXPEDITIE MANNENKRACHT is:

 • Een innerlijke transformatiereis van 4 maanden.

 • Waarbij we 4 lange weekenden samenkomen.

 • Met een kleine groep van maximaal 20 mannen.

 • Voor mannen die niet zitten te wachten op half werk, En zich realiseren dat verandering komt met de nodige uitdagingen.

 • Voor mannen die hun groei op de eerste plek willen zetten, En er helemaal klaar mee zijn om het steeds alleen doen.

Voel je het vuur in jezelf aangaan? Plan dan nu een vrijblijvende belafspraak met Jeroen (co-trainer Expeditie Mannenkracht) om te onderzoeken of Expeditie Mannenkracht iets voor jou is.

ERVARINGEN VAN MEDE-MANNEN

Tom
Tom

"Laat dit even binnenkomen. Jullie veranderen levens. Jullie inbreng is waanzinnig. Dat mag gezegd worden. Zo bedankt voor de pijn in mijn hart. Dat ik het heb mogen zien en voelen. Ik ga jullie wijsheid zeker nog benutten. Dank jullie wel.”

Hessel
Hessel

"Ik heb ervoor gekozen om mee te doen om een diepere connectie met mijn mede-mannen te voelen. Om erachter te komen dat mannen wel mogen huilen, kwetsbaar mogen zijn en over hun emoties mogen praten. Om te zien dat mannen er op een zachte manier voor elkaar kunnen zijn en elkaar kunnen steunen. Ik ben Jeroen en Rob heel dankbaar voor de inzichten die ze mij hebben gegund."

Koen
Koen

"Het feit dat je als man zijnde niet alleen bent op een pad vol twijfel, onzekerheden en verwarring is een ervaring die ik iedereen gun. Al je emoties worden geaccepteerd, je mag er zijn zoals je bent!"

IS EXPEDITIE MANNENKRACHT IETS VOOR JOU?

(KIJK DE VIDEO EN ONTDEK HET ZELF)

Is het vuurtje in je aangewakkerd, en wil je verder ontdekken of Expeditie Mannenkracht op dit moment in je leven past. Klik op de link hieronder en plan een vrijblijvende belafspraak met Jeroen in (een van de gidsen tijdens deze expeditie).

WAT LEVERT DE EXPEDITIE JE OP?

Mannenkracht

Tijdens de expeditie gaan we vier lange weekenden met elkaar op pad.
Je zult leren:

 • Je grenzen te voelen, benoemen en te verleggen.
 • Liefdevol ‘nee’ én ‘ja’ te zeggen, zonder jezelf kwijt te raken.
 • Gezond om te leren gaan met je unieke mannenkracht.
 • Vertrouwen te hebben in je reisgenoten. Mannen zijn echt te vertrouwen.
 • Stevig in je schoenen te staan.
 • Verantwoordelijkheid te nemen over je leven.
 • Wat jouw unieke weg is. En hoe je die te bewandelen.
 • Een berg lol te maken zonder je er schuldig over te voelen.

Om het maximale resultaat te behalen werken we tijdens de weekenden onder andere met de volgende werkvormen: Taekwondo, Ademwerk, Yoga, Dans, Eerlijke Communicatie, Journaling, Lichaamswerk en Meditatie.

Van:

LEVEN OP HALVE KRACHT

 • Je leven voelt niet vervullend.

 • Je voelt onduidelijkheid over je leven. Is dit het nou?

 • Je durft niet altijd alles te zeggen wat er in je leeft. Hierdoor worden relaties rommelig en gebeurt er niet wat jij echt wilt.

 • Je laat je leiden door verwachtingen van anderen, niet door je innerlijke vuur.

 • Je mist diepte in je relaties, met zowel je geliefde als je vrienden en collega's.

 • Je mist mannen om je heen die je steunen en liefdevol confronteren.

Naar:

LEIDERSCHAP IN JE MANNENLEVEN

 • Meer richting en focus: je weet waar je heen wilt en hoe je er komt.

 • Een heldere, eenvoudige, uitvoerbare koers in je leven door in contact te komen met je kern.

 • Je leert jouw unieke mannenkracht vruchtbaar in te zetten voor jouw doelen.

 • Je spreekt de rauwe waarheid. Je hebt de communicatietechnieken om vanuit je eigen behoefte te spreken. Dit brengt diepte in je relaties.

 • Een troep leeuwen om jou te ondersteunen in je proces. Mannen die net als jij hun mannenkracht volop willen leven.

HOE BEREIKEN WE DIT RESULTAAT?

We werken met een aantal kernonderwerpen die iedere man bezighoudt. We pakken ze stevig beet en duiken de diepte in.

1. Ik en mijn overtuigingen
Hoe leef jij je eigen man-zijn? Waar hou je je aan? Wat zijn jouw persoonlijke normen, waarden en leefregels?

2. Mijn verleden
Hoe stel je je open voor de gaten die in je man-zijn geslagen zijn? Wat heb jij nodig om te helen? Hoe vraag je om hulp en steun?

3. Ik en andere mannen
Hoe verhoudt jij je tot andere mannen? Waar zitten je angsten, waar zitten je verlangens. Wat heb je van andere mannen nodig? En waar sluit je je af?

4. Liefde en intimiteit
Hoe sta je in relaties met vrouwen / levenspartners? Welke overtuigingen heb je over sex? Wat weet je over seksuele energie en hoe kun je die gezond inzetten en genieten?

5. Speelsheid en avontuur
Hoe krijgen avontuur en speelsheid weer een volwaardige plek in je leven? Wat moet je daarvoor doen? Wat moet je daarvoor laten? Welke calling voel je al een tijd?

6. Kompas en toekomst
Hoe kan het leven van jou worden? Hoe kom je aan jezelf toe? Hoe word je zowel betrouwbaar voor jezelf als een ander? Welke kant wilt je op? En hoe kom je daar?

WaterenVuurPublicatie1-33

VRIJBLIJVEND BELLEN?

Wij snappen dat het een flinke beslissing voor je kan zijn om mee te gaan op expeditie. Daarom bieden we een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Is het vuurtje in je aangewakkerd, en wil je ontdekken of Expeditie Mannenkracht op dit moment in je leven past.

Klik op de link hieronder en plan een vrijblijvende belafspraak met Jeroen in (een van de gidsen tijdens deze expeditie).

 • Er woont eindeloze potentie in iedere man. Wat is er nodig om die te belichamen?

JE GIDSEN TIJDENS DEZE REIS

Jeroen Biegstraaten

#Leiderschap #groei #Kracht

"Ik geloof dat er in iedere man een krijger woont. En dat het tijd is dat die wakker wordt. In een nieuwe tijd, in een nieuwe gedaante. Een die zijn kracht, vuur, focus, bereidheid en doorzettingsvermogen niet langer inzet om een vijand te verslaan en andermans bezit te veroveren. Maar iemand die al deze geweldige kwaliteiten inzet om zichzelf en zijn vrienden te helen, en het leven te delen. Ik onderzoek en beoefen dit door vechtsport (30+ jaar taekwondo), meditatie, shamanisme en tantra (12+ jaar studie en ervaring).

Mijn achtergrond: drs. Nederlands, acteur, businessconsultant, oprichter en hoofdtrainer Black Bear Taekwondo, voorheen student-assistent-leraar-directeur aan het Centrum voor Tantra Amsterdam, nu tantraleraar en relatiecoach bij Avond vol Aandacht - en natuurlijk auteur en trainer bij Mannenkracht."

Over Jeroen: “Ik vond je begeleiding echt fantastisch: zonder oordeel, gelijkwaardig en menselijk. Met ruimte voor alles wat je als man kunt tegenkomen in je leven. Dank je wel.” (Koen Poels, 42, coach)

Rob van Drunen

#bewustzijn #performance #focus

"Ik geloof dat het - NU meer dan OOIT - van belang is om onze eigen basis (en shit) op orde te krijgen. In de buitenwereld én onze binnenwereld. Iedere man heeft daarin zijn eigen uitdaging. Een kast van een huis maar een onbewoond hart? Spiritueel in de wolken maar schulden op je mat? De meeste mannen doen keihard hun best. Maar vaak niet aan de juiste dingen. Om te beginnen: zichzelf. Met als grote valkuil SPIJT. Tot je besluit dat het TIJD is. Voor mij was het dat 8 jaar geleden.  

Mijn achtergrond: MSc in Bedrijfskunde, in een vorig (pre burn-out) leven verandermanager & consultant, volgde diverse meerjarige opleidingen in energie & bewustzijn, coach voor Frisse Blikken, oprichter van i45: Micro Habit expert voor Professionals, vader van Lux (4) en Rae Lou (0).

Over Rob: "Zijn scherpzinnigheid is af en toe wel lastig want je kunt je niet helemaal verbergen. Hij doorziet je. Maar dat is ook heel prettig want hij komt heel snel tot de kern bij je. (Boudewijn, 36, business developer)

Rob-5

0

jaar trainerservaring

0

mannentrainingen gegeven

0+

mannen begeleid

HOE WE JE MAXIMAAL ONDERSTEUNEN

bg-ww

Stevig & Speels

We helpen je het jochie in je weer tot leven te brengen.

 • Je oorspronkelijke levendigheid krijgt weer plek in je leven

 • Vriendschappelijke competitie haalt het beste in je naar boven

IMG_9346

LICHT & DONKER

We duiken niet alleen het donker in, maar staan ook in het licht. Vier je man-zijn!

 • Groei komt als er balans is tussen inspanning en ontspanning

 • In je onderbewuste leven delen die om je aandacht vragen

bg-de mannen

Team & Locatie

De andere mannen als steun en spiegel. Op prachtige plekken in de natuur.

 • Eerlijke, liefdevolle communicatie maakt de weg vrij voor de waarheid

 • Support voor je donkere worstelingen en je stralende successen

Wat we van jou vragen

Dit programma heeft de potentie een flinke verandering in je leven te bewerkstelligen. Om dit mogelijk te maken committeer je je aan het volgende:

 • Maak dit programma belangrijk in je leven.

 • Je volle aanwezigheid - fysiek en emotioneel - tijdens alle weekenden.

 • Aandacht voor je eigen proces tussen de weekenden door.

 • Dagelijks 10 minuten inplannen voor een ritueel van zelfzorg.

 • Actief uitreiken als je blijft zitten met een vraag of een donkere wolk in je kop.

 • Een eerlijke en oprechte houding naar jezelf en je mede reisgenoten.

 • Pas als mannen ontdekken dat ze andere mannen nodig hebben, weten ze hoe hard ze hen nodig hebben.

Je Reisschema

EXPEDITIE MANNENKRACHT bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Vier lange weekenden...
 • ...van donderdag 18:00u tot zondagmiddag 17:00u
 • In een groep van maximaal 20 mannen
 • Een besloten online omgeving (geen Facebook) waar je andere deelnemers kunt ontmoeten tussen de weekenden in.
 • Begeleid door twee trainers Rob en Jeroen, met meer dan 25 jaar ervaring
 • Op een locatie die helemaal voor ons is

EVEN BELLEN?

Brand je vuur en is je enthousiasme aan? Maar voel je een lichte twijfel of Expeditie Mannenkracht wel echt bij je past. Plan dan een gratis vrijblijvende call in met Jeroen om al je vragen te stellen. We benadrukken: vrijblijvend!

Veelgestelde vragen

Helaas. Het programma werkt als we er allemaal altijd zijn. Overmacht is iets anders. Maar als je nu al weet dat je een van de weekends niet kan, mail ons dan wanneer de volgende start. Dan scheep je je gewoon voor die editie in.

Hier gaan we juist aan werken. Juist een prachtige kans op groei. Bovendien train jij op jouw manier, in jouw tempo. En er is ook heel veel waarin we je lichaam op een heel andere manier aanspreken dan vurig en explosief.

Zeker. Stuur gerust een mail naar jeroen@mannenkracht.nl, met daarin je vraag. We nemen vervolgens contact met je op.

Heel interessant, als je maar echt persoonlijk gemotiveerd bent. Dit werk kan niet 'op gepaste afstand'. Je gaat er in (of niet). Als dat je aanspreekt, neem dan contact met ons op om te kijken hoe we kunnen samenwerken.

Scroll naar top