Ervaringen

Mannen die jou voorgingen. Mannen zoals jij en ik. Mannen die het anders willen. Mannen die ons en elkaar vertrouwden om zichzelf te (laten) zien. En man, wat is dat mooi.  

 

Tom Leidelmeijer

Tom Leidelmeijer

Pieter en Rob, laat dit even binnenkomen. Jullie veranderen levens. Jullie inbreng is waanzinnig. Dat mag gezegd worden. Zo bedankt voor de pijn in mijn hart. Dat ik het heb mogen zien en voelen. Ik ga jullie wijsheid zeker nog benutten. Dank jullie wel.

Thije Visser

Theije Visser

De workshops van Mannenkracht zijn een geschenk uit de hemel. Waar ik me voor de workshop vast en lamlendig voelde, ervaar ik na de workshop dat mijn lichaam straalt van binnen en ik makkelijk contact maak met vrouwen en mannen. Een heldere, vitale levenskracht maakt zicht me meester. Ik ben verbonden met de aarde, met mannen, met mezelf en voel me krachtig in mijn kwetsbaarheid.

IMG_9549-2.jpg

Minne van Woersum

Wat een geweldige reis met Mannenkracht naar Roemenië. Een reis terug naar de natuur, naar de elementen, naar de eenvoud. Een week waarin ik in verbinding met mannen weer terug kon gaan naar mijn eigen kern. Door mezelf eerlijk te delen en door inspiratie, feedback en aanmoediging te ontvangen van andere mannen. Waarin ik naast de verdieping ook ongelooflijk veel heb gelachen. Vervullend voor alle aspecten van mijn man-zijn. Deze manier van zijn met elkaar is iets waar ik, en volgens mij vele mannen met mij, veel behoefte aan hebben. Dank jullie wel Pieter en Rob, ik ben erg onder de indruk van jullie krachtige en open begeleiding.

Boudewijn van der Laan

Boudewijn van der Laan

De sterkste eigenschap van Rob is zijn scherpzinnigheid. Dat is af en toe wel lastig want je kunt je niet helemaal verbergen. Hij doorziet je. Maar dat is ook heel prettig want hij komt heel snel tot de kern bij je. En de sterkste eigenschap van Pieter is, naast dat hij enorm veel humor heeft, dat hij met hele goeie vragen komt. Op het moment zelf denk je, het kan niet meer verder. Maar dan heeft Pieter nog een vraag, en nóg een. Over zaken waarover je nog niet had nagedacht. Dat is een bijzondere eigenschap.

Erwin Gillissen.jpg

Erwin Gillissen

Ik vind het bijzonder wat er gebeurt als je alleen mannen bij elkaar brengt. De strijd en het haantjes gedrag verdwijnen en er ontstaat meer zachtheid en verbinding dan ik bij vrouwen ooit heb gezien. Dat was voor mij heel fijn om te ontdekken en elkaar in te kunnen ontmoeten. Bij de cirkels van Mannenkracht is er de ruimte om gehoord te woorden tijdens het delen van wat er in je leeft, waarbij er niet wordt gereageerd, geholpen of geoordeeld. Je bent daarnaast ook toehoorder voor wat de anderen willen delen. Soms bijzonder, soms ook lastig of veel. 

Rein Thiemann.jpg

Rein Thiemann

Ik kan niet anders zeggen dan dat de Mannenkracht avonden een zeer bijzondere en waardevolle ervaring zijn geweest voor mij. Door met een mooie groep mannen authenticiteit, kwetsbaarheid en openheid te kweken ben ik gegroeid en verder gestuwd op mijn pad naar vrijheid van binnen. Ik ben dankbaar voor de warme en empathische begeleiding van Rob en Pieter, die een fijne sfeer van openheid en broederschap creëert waarin persoonlijke groei een natuurlijk gevolg is. Hele sterke aanrader!

Sjoerd den Daas

Sjoerd den Daas

Rob en Pieter hebben mij kennis laten maken met de wereld van mannelijke emoties en gevoel. Dat is nieuw en dat is spannend maar zodra je je realiseert dat alle mannen om je heen met dezelfde intentie komen als jij, valt alle schroom weg. Met de mannenkracht avonden is er voor mij een wereld open gegaan, een wereld waarin mannen, in alle soorten en maten, zich kwetsbaar opstellen en hun emoties tonen. Iets dat ik nog niet eerder had ervaren en ongelooflijk krachtig aanvoelt. Als dit je enigszins aanspreekt kan ik je alleen maar aanmoedigen om het zelf ook eens te ervaren.

Bastiaan van der Bent

Bastiaan van der Bent

Wat een geweldige groep! De sessies in de yurt laten me mijn echte innerlijke ik weer voelen. Ze helpen me weer vanuit mijn gevoel te praten en leven, en ze helpen me om opnieuw te leren kennen wie ik echt ben. En dat in een veilige haven van delen en herkenning met mede-mannen, van alle leeftijden. Dit zorgt er voor dat ik veel zelfverzekerder in het leven sta, zowel tussen andere mannen als tussen vrouwen.