DE 4 archetypes

Leer je kwaliteiten, ontdek je valkuilen en formuleer je missie.

HEY MAN,

Je hebt de test gedaan en nu weet je welk mannelijk archetype bij jou dominant is. 

 

--

een prachtig retreat gevolgd, gevoeld hoe heerlijk het is om onder de mannen te zijn - en nu wil je het vuur brandend houden.

De diepte, kracht en puurheid van het werk blijven voelen in je dagelijks leven.

Het vuur en de kameraadschap ervaren; als het mee- maar zeker ook als het tegenzit.

Er gaat dan niks boven een cirkel van mannen die er voor elkaar zijn.

Om stappen te zetten in je leven. Om de man te worden die je wilt zijn. Op alle vlakken van je leven: mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel - en meer.

Om van 2024 je vetste jaar ooit te maken.

Voor rammen, ademen, delen, je persoonlijke werk doen PLUS je doelen stellen en halen - kom je naar De Cirkel.

KONING

WAT ZIJN DE 4 ARCHETYPES?

Wil je veranderen? Kies dan een nieuwe richting. Dat is je brandstof. We stellen op 6 belangrijke deelgebieden van je leven nieuwe doelen: Waar sta je aan het eind van 2024? Dit genereert automatisch energie, helderheid en koers. De bedding van De Cirkel gaat je vervolgens helpen die doelen in te richten, scherp te houden en te halen.

We hebben exclusief gebruik van een hele gym voor onze maandelijkse meetings: Eastbound Gym in Amsterdam. 

Daarnaast heb je wekelijkse support van je buddygroep - en opdrachten en oefeningen om de hele maand je focus en energie op orde te houden.

DE CIRKEL IS MEER DAN ÉÉN CIRKEL

Koning

De Koning

We gaan delen, ons hart luchten, elkaar horen. Maskers af. Eerlijk en open vertellen wat je meemaakt. Waar je tegen aanloopt. Wat je worstelingen zijn. En wat je successen.

Krijger

De Krijger

Vooraf bepaal je doelen die je wilt bereiken. Die al een tijd in je leven. Waar je zelf ook echt al wel wat voor hebt gedaan, maar wat je maar niet voor elkaar krijgt. Dat gaat wel gebeuren in deze cirkel. Je zult gespiegeld, gesteund en gechallenged worden. Waar nodig een sterke arm om je heen – of een fikse schop onder je kont.

Minnaar

De Minnaar

In deze cirkel word je aan je woord gehouden. Dat maakt al het verschil. Zolang een doel alleen maar in je eigen hoofd woont, kun je ermee sjoemelen. Als 20 andere mannen weten dat je eigenlijk een betere vader wilt zijn of een diepere verbinding met je vrouw wilt, dan kom je daar niet meer mee weg. Sterker nog, dan ga je als een raket. Echt.

Magiër

De Magiër

Om je patronen te doorbreken, heb je extra energie nodig. Die gaan we opwekken door samen te trainen. Je krijgt les in Basic Martial Arts en Strength & Conditioning. Dat levert je energie, focus, kracht, souplesse, veerkracht, weerbaarheid, kalmte en helderheid op. Dat is de basis om je nieuwe beweging in te zetten – letterlijk.

KRIJGER

OVER DOELEN, DOLEN EN DELEN

Hoe ga je ooit die man worden die je wilt zijn? Door jezelf een nieuw doel te stellen. Dat genereert automatisch energie, richting en helderheid. Stel je maar eens een Ajax-Feyenoord voor zonder doelen. Dat wordt dolen voor beide teams. Hoe getalenteerd ze ook zijn. Alle intentie, energie en talent kan nergens heen. Dus sterft het een schone dood. Jammer dan.

In De Cirkel ga je doelen stellen op 6 belangrijke gebieden van je leven. Die deel je aan het begin, zodat je broeders weten waar je voor gaat. Dat maakt je kwetsbaar én sterk. Ze zullen je scherp houden, feliciteren waar het kan en onder druk zetten als je doolt. Moet je willen. Ga je veel aan hebben. Er zijn al genoeg mannen die elkaar de hand boven het hoofd houden, maar maar weinig die elkaar echt een schop hun reet geven als het moet.

De zes gebieden - met zes voorbeelden

 • 1. FYSIEK

  "Over een jaar til ik twee keer mijn eigen lichaamsgewicht vijf keer op."

 • 2. MENTAAL

  "Over een jaar heb ik op elke negatieve gedachte een positief antwoord."

 • 3. EMOTIONEEL

  "Over een jaar kan ik mijn verdriet en geluk delen met mijn vrouw en mijn vrienden."

 • 4. SPIRITUEEL

  "Over een jaar leef ik in dienst van god/God/de Bron/Het Universum."

 • 5. SOCIAAL

  "Over een jaar geef ik een feest voor 50 vrienden."

 • 6. FINANCIEEL

  "Over een jaar verdien ik €10k per maand."

MINNAAR

HOE ZIT EEN MIDDAG ERUIT?

Elke zaterdagmiddag bestaat uit vijf vaste ingrediënten:

Fysiek

We starten met ons lijf. Via vechtsport, worstelen, strengt & conditioning. Alles om uit je kop in je lijf te komen. Niks mis met gedachten, maar we zoeken VUUR & KRACHT.

Adem

Als het lijf wakker is, knallen we er verse energie doorheen. Met stevig ademwerk laden we de batterijen op. Geen vuur zonder ZUURSTOF.

Delen

Iedereen heeft het recht om te spreken als hij de Talking Stick heeft. En alle anderen hebben het recht om te luisteren. Deel je shit, raak je maten, lucht je HART.

Voortgang

In subgroepen deel je je voortgang, en ontvang je steun en spiegeling over je behaalde SUCCESSEN & WORSTELINGEN. Hier deel je dillemma's en vraag je om hulp voor je volgende stap.

Werken

Per keer is er ruimte voor 1 of 2 mannen die in de fik staan. Want soms word je zo diep geraakt in je ambitie, dat je daar eerst iets mee moet, Dan doen we wat er nodig is om je te helpen. We gaan naar die plekken die we in ons uppie omzeilen. Waar de zwarte parels liggen. En onthou: een man werkt NOOIT ALLEEN voor zichzelf.

MAGIËR

HOE DOE IK MEE?

Om er echt voor elkaar te kunnen zijn, moeten we van elkaar op aan kunnen. Zoals je ook gevoeld hebt in onze programma's.

Kom dus ook als je een k*tdag hebt, je je slap voelt, geen zin hebt, etc.

Juist dan biedt De Cirkel je kracht, vriendschap en een waardevolle spiegel. Als je alleen maar komt als de zon schijnt, hou je jezelf voor de gek - en leer je niet half zoveel als wanneer je ook opdaagt met je stress, verwarring en frustratie.

Je tekent dan ook in voor een jaar.

Hopelijk biedt De Cirkel je zoveel waarde dat je er geen een wilt missen. Maar je vrouw is ook een keer jarig, dus dan sla je een keer een live sessie over. Ondertussen blijf je aangehaakt via de opdrachten en app-groepen.

Er is altijd plek voor je in De Cirkel.

PRAKTISCH

De Cirkel is een vervolgprogramma. Zodra je een van onze programma's hebt gevolgd, kun je intekenen voor de volgende Troep van De Cirkel.

Data 2024 / eerstvolgende reeks / steeds op Zaterdag

 • 13 januari
 • 10 februari
 • 9 maart
 • 13 april
 • 11 mei
 • 8 juni
 • 6 juli
 • 10 augustus
 • 14 september
 • 12 oktober
 • 9 november
 • 14 december

Tijd: 14:00 - 18:00 | Roti & Restaurants om de hoek voor een goeie hap

Locatie: Eastbound Gym, Amsterdam-Oost

Extra info volgt na aanmelding via mail.

Je ontvangt een vragenlijst waarin je op zes vlakken doelen stelt: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, sociaal en financieel.

Je krijgt een eigen buddy-tribe, waarmee je elke week spart over je successen en worstelingen.

Elke maand krijg je een extra zet in de vorm van een focusopdracht voor de week, lees-, kijk- of luistertips, en een beoefening.

Jeroen Biegstraaten

Jeroen Biegstraaten

Chef de Mission - Taekwondotrainer - Love Samurai

Verbindt hard en zacht. Traint sinds zijn 15e full-contact Taekwondo. Pakt er sinds een paar jaar boksen bij. En verdiept zich 15+ jaar in Kashmir Shaivisme, een diepgaand tantrische pad. Grote liefde voor de waarheid, groter dan die van zichzelf. Volgt de Way of the Warrior: als zijn kracht kan stromen, opent zijn hart. Vader van Koan, getrouwd met Marije. Fan van Metallica en Meditatie.

Jeroen Biegstraaten

Jeroen Biegstraaten

Chef de Mission - Taekwondotrainer - Love Samurai

Verbindt hard en zacht. Traint sinds zijn 15e full-contact Taekwondo. Pakt er sinds een paar jaar boksen bij. En verdiept zich 15+ jaar in Kashmir Shaivisme, een diepgaand tantrische pad. Grote liefde voor de waarheid, groter dan die van zichzelf. Volgt de Way of the Warrior: als zijn kracht kan stromen, opent zijn hart. Vader van Koan, getrouwd met Marije. Fan van Metallica en Meditatie.

- BOEK HIER JE PLEK -

Vier live bijeenkomsten over de 4 archetypes

€ 99,-

 • 4 donderdagavonden van 19:00 - 21:30
 • Een groep mannen om je heen
 • Klassieke kennis en moderne psychologie
 • Fysieke oefeningen
 • Meditatie en visualisatie
 • Jouw missie als resultaat
 • Max. 20 man
 • Juni 2024

Veelgestelde vragen

Raden we af. We willen je graag de volledige kennis overdragen. Als daar een van de archetypes uitvalt, mis je de onderlinge samenhang. Schrijf je gewoon in voor de volgende serie.

Natuurlijk. Laat hem zich ook even inschrijven. Dan krijgt hij ook de mails en weten we dat hij van de partij is.

Komen als het lukt (laat je een keer chauffeuren, leuke ervaring). Geniet van de mannen tijdens het fysieke deel. En neem deel met wat wel kan. 

Winkelwagen
Scroll naar boven