Begeleiders 

 

Naast dat wij zelf regelmatig begeleider zijn werken we heel graag met andere begeleiders en experts. Stuk voor stuk mooie, deskundige mannen. Ieder met zijn eigen expertise én passie voor Mannenwerk. Zo leren we van elkaar.

 

Rogier Moed

Rogier Moed

Begeleidt
Training in schaduwwerk & kracht
 

Ondanks dat Rogier zijn sporen in het bedrijfsleven heeft verdiend als adviseur en trainer is hij een bescheiden man. Misschien iets té bescheiden, als je het hem vraagt. Want als trainer is hij heel transparant in wat zijn eigen proces is. Als man. Als leider. Daarmee verdient hij respect. Terwijl Rogier zelf rustig is gaat het er in zijn training flink op los. Met dans, non-verbale confrontatie en fysieke strijd.

Maurits Hofman.jpg

Maurits Hofman

Begeleidt
Zweethut ceremonies
 

Als wij zouden trouwen is Maurits onze best man. Hij is een ervaren trainer en met een enorme hoeveelheid levenswijsheid en compassie uniek in zijn soort. Oké, hij is best een opmerkelijke verschijning want hij draait zijn hand niet om voor een gekleurde legging. Ook wil hij (stiekem) de nieuwe Tony Robbins worden en is een advocate voor helende medicinale drugs.  

Mundo Resink - Mannenkracht

Mundo Resink

Begeleidt
Mannencirkels
 

Mundo geloofde eerst niet zo in ‘mannen onder elkaar’. Maar nadat hij hét zich weer herinnerde, was hij verkocht. Mundo is en nodigt uit tot eerlijkheid. Hij gaat het leven aan, kiest wegen die niet eens leken te bestaan en schroomt daarbij het zelfonderzoek niet. Zo is hij een ervaren lifter, leefde een jaar zonder geld en staat soms op straat met een 'Free Hugs'-bord. Echt? Ja, echt!