Laat je inspireren

Dank je wel voor je inschrijving.

Vanaf nu kun je ons onderzoek naar man-zijn op de voet volgen. Daarnaast houden we je op de hoogte van onze komende evenementen.

LET OP: De mail kan ook in je reclame- of spamfolder terechtkomen. Je kunt je mailinstellingen aanpassen waardoor onze ervaringen en avonturen niet meer als reclame worden gezien.

Wil je nu al onze artikelen lezen en onze video’s bekijken?

Hoe doorbreek ik patronen?

Hoe doorbreek je patronen?

HOE DOORBREEK JE OUDE PATRONEN? Na een workshop wil je je nieuwe inzichten omzetten in nieuw gedrag. Oftewel: je patronen doorbreken. Hoe doe je dat het beste? Jeroen kwam het tegen in zijn bokslessen. Hij geeft je een simpele tip, die je meteen kunt toepassen.
Lees verder
Hoe ben ik een goede vader?

Hoe ben ik een goede vader?

HOE BEN IK EEN GOEDE VADER? Door geen fouten te maken? Of door te laten zien hoe je er mee omgaat? Je kind leert het meest van jouw gedrag. Wat laat je zien?
Lees verder

10 BOEKEN OVER MANNEN DIE JE GELEZEN MOET HEBBEN

We krijgen vaak de vraag waar wij het nou eigenlijk allemaal vandaan hebben, en welke boeken je daarvoor moet lezen. Nou, daar gaat-ie dan: onze literaire helden!
Lees verder
Hoe bereik je broederschap?

Zijn alle manbeelden slecht?

Veel mannen lopen rond met het idee dat zij als enige gedoe hebben. Als enige worstelen met zaken als geld, gezin en geluk. Als ze naar andere mannen kijken, denken ze iemand te zien die het allemaal wél voor elkaar heeft. Maar na vele ontmoetingen met mannen, weten we wel beter. En wat is het een opluchting om erachter te komen dat je niet de enige bent. Dan kan er iets veranderen.
Lees verder

FHM

Wat betekent het om man te zijn anno 2021? Die vraag krijgen we natuurlijk vaker. Dit keer werd ie echter gesteld door FHM – hét online magazine voor mannen. Waar het bij de doelgroep van FHM naar eigen zeggen vooral draait om babes, auto’s en gamen gaven wij het magazine met het uitgebreid interview de …

FHM Lees verder »

Lees verder

NATHAN VOS

Over de podcast: “Pieter S. (36) verloor plotseling zijn moeder, en vraagt zich af of er naast rouw ook boosheid mag zijn. We hebben het natuurlijk ook over mannen en dat die een gesprek over de auto van de buurman best kunnen aangrijpen om het te hebben over een onderwerp als jaloezie. Pieter vertelt hoe …

NATHAN VOS Lees verder »

Lees verder

Heb je een vraag over één van onze events?

Heb je interesse om met ons samen te werken? Ben je als mediamaker benieuwd naar ons werk met mannen? Wil je dat wij mannen binnen jouw organisatie een stap verder helpen? Of wil je graag op een andere manier je ei kwijt?

Scroll naar top