Antwoord op je vragen

 
Niranjan

Waar en wanneer is het mannenfestival ‘Water en Vuur’?

Water & Vuur vindt plaats op 21 tot en met 23 september op landgoed Roggebotstaete, Dronten. Een omgeving van maar liefst 52 hectare natuur. We zijn hier enorm blij mee. Het programma start vrijdag om 14.00u. Vanaf 11.00u ben je welkom om je tent op te zetten en te komen lunchen. Zondag sluiten we om 17.00u af.

Kan ik carpoolen?

Zeker. Plaats een bericht in het Facebook event met je aanbod of vraag.

Hoe werkt het met overnachten?

Neem je eigen tent mee om in te slapen. Campers en caravans zijn niet welkom. Met de auto kun je beperkt het terrein op. De tenten komen ongeveer 300m van de parkeerplaats te staan. Ben je slecht te been, neem dan contact met ons op. Er is altijd een man die je graag helpt.

Hoe zit het met eten?

In de prijs zijn 7 vegetarische maaltijden inbegrepen. Van de lunch op vrijdag tot en met de lunch op zondag. Ook koffie en thee zijn inclusief. Voor een bord, soepkom, mok en bestek zorg je zelf.

Wat is de investering voor het festival?

De prijzen zijn als volgt:
Early Lion € 268,- (t/m 23/8/2018).
Early Bring a Brother: € 238,- (t/m 23/8/2018).
Late Lion: € 298,-
Late Bring a Brother: € 268,-

Deze prijs is inclusief:
-Toegang tot het festivalterrein van vrijdag 11u tot zondag 19u
-Deelname aan alle workshops en overige programma onderdelen
-7 vegetarische maaltijen (lunch vrijdag t/m lunch zondag), koffie en thee
-Twee overnachtingen in eigen tent

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma is met zorgvuldigheid samen gesteld, zowel qua inhoud als volgordelijkheid. Kwaliteit, eenvoud en ‘less is more’ staan hierin centraal. We bieden per dagdeel een aantal workshops aan, maar geen overkill die zorgt voor onnodige versnippering en keuze stress. Vrijdag starten we om 14 uur na de lunch. Je bent al welkom vanaf 11 uur om je tent op te zetten. Zondag eindigen we om 17 uur.

Zijn jonge mannen en kinderen welkom?

Mannen zijn welkom vanaf 15 jaar. We nodigen ze uit om met oudere mannen te verbinden. Voor pubers is er geen apart programma. Jonge mannen dienen begeleid te worden door een vader of andere oudere die op het festival aanwezig dient te zijn.

Ik kan niet op 21 tot en met 23 september. Wanneer is de volgende?

De volgende is pas in 2019. We organiseren gedurende het jaar echter meerdere activiteiten vanuit Mannenkracht. Like onze Facebook Pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe events.

Heb je nog andere vragen? Stuur dan een e-mail naar pieter@mannenkracht.nl